• page_banner

Еве неколку работи што треба да ги земете предвид кога барате надворешни LED ѕидни светла.

Прво, проверете дали светлото е погодно за надворешна употреба и може да ги издржи елементите.Побарајте светла со висок рејтинг IP (заштита од навлегување) за да се осигурате дека се отпорни на прашина и вода.Размислете за осветленоста и температурата на бојата на LED светлото.

Второ, изберете led светла кои ќе обезбедат доволно осветлување за вашиот надворешен простор и земете ја предвид температурата на бојата што најдобро одговара на вашите потреби, без разлика дали е топло бело, природна светлина или студено бело.

Дополнително, размислете за дизајнот и стилот на вашето осветлување за да се осигурате дека го надополнува вашиот надворешен декор и архитектура.Ако ви се важни функциите како што се прилагодливите агли или способностите на сензорот за движење, побарајте ги овие карактеристики.

Конечно, земете ги во предвид енергетската ефикасност и долг животен век при изборот на LED ѕидни светла.Побарајте тела со високи лумени по вати и долг век на LED за да ги минимизирате потребите за одржување.

 FITMAN LED Lighting Provide many kinds of led wall lamp IP65 waterproof. We have popular style for long wall lamp, also have other hot selling garden wall lamp and gu10 E27 led wall light. Welcome to inquiry us any time. Contact with us :fitmanlighting@fitmanled.com


Време на објавување: јануари-06-2024 година